Taxatie

Taxatie hypotheek
Taxatie instellingen
Taxatie oplossing
Taxatie werkwijze
Taxatie kosten

TAXATIE HYPOTHEEK VERSTREKKING

Je hebt een taxatierapport nodig voor een hypotheek al dan niet NWWI gevalideerd. Je hebt een woning gekocht onder de ontbindende voorwaarde dat je de financiering rond kan krijgen. Je hebt een gevalideerd taxatie- rapport nodig dat door elke hypotheekverstrekker geaccepteerd wordt!

Je wilt de overwaarde van jouw woning benutten voor het afsluiten van een tweede hypotheek om een verbouwing te financieren. Je gaat jouw woning verbouwen of aanpassen en wilt eens weten hoe groot de waardestijging is nadat de verbouwing is uitgevoerd. De kosten voor een taxatie vind u hier.

Taxatierapport aanvragen.

Molen in Zeeland

Taxatie om andere redenen

Er is een andere reden waarvoor je een woningtaxatie nodig hebt. Je bent in de niet benijdenswaardige positie van een boedelscheiding terecht gekomen. Je wilt niet graag verrast worden met een onverwachte aanslag successie-rechten. Je wilt om verschillende reden de waarde van  jouw onroerend goed op een bepaald moment weten. (financiële planning, zakelijke rechten, WOZ,).

Taxatie voor instellingen

Een koper van een woning, een verkoper van een huis, de hypotheekverstrekker, de verzekering, de overheid, de belastingdienst en de eigenaar zelf, vragen zich vaak af wat de waarde van je woning is.

Taxatie oplossing

Uw Taxatiebureau kan hierop aan de hand van een uit te voeren taxatie een objectief antwoord geven. Met deze informatie kun je een beslissing nemen ten aanzien van bijvoorbeeld de aankoop of de verkoop van een woning. Je kunt ook met het taxatierapport een financiering of hypotheek bij een bank aanvragen. En met een taxatie kun je ook de WOZ waarde van je woning controleren. Uw Taxatiebureau is dé oplossing voor een  NHG en/of  een NWWI taxatie. Als je een onafhankelijke, snelle, kwalitatieve en voordelige taxatie wilt ontvangen van een gecertificeerd en beëdigd taxateur o/z ben je hier op de juiste plaats. Kortom je hebt de  zekerheid dat een taxatierapport van Uw Taxatiebureau wordt geaccepteerd bij elke geldverstrekker. Onze taxatie tarieven vind je hier.

Wat is onze taxatie werkwijze?

Zodra wij een taxatie aanvraag binnen krijgen nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken voor de opname van  de woning. Direct na bezoek en bezichtiging van de woning gaat de taxateur aan de slag. Met gebruikmaking van de modernste media wordt onderzoek gedaan om de waarde van uw woning te bepalen. Recente marktinformatie van vergelijkbare panden (woningen) wordt geanalyseerd en bestudeerd om de waarde te kunnen vaststellen en onderbouwen. We streven ernaar om binnen 24-uur na opname het taxatierapport gereed te hebben.

Boten jachthaven Zeeland

Wat kost een taxatie?

1. De kosten voor een standaard woonhuis taxatie, NWWI gevalideerd, bedragen voor NHG rapportage die binnen de NHG grens vallen tijdelijk: €570,- inclusief BTW, inclusief validatiekosten NWWI ad €55,60, inclusief de kadasterkosten en evt. verbouwingskosten.


2. De kosten voor een NWWI gevalideerd taxatierapport appartement, bedragen:

  € 600,– inclusief BTW, inclusief validatiekosten NWWI ad €55,60, inclusief de

  kadasterkosten en evt. verbouwingskosten.


3. De kosten voor een woning taxatie met een marktwaarde boven de  €435.000 bedragen  €600,- 

                inclusief BTW, inclusief validatiekosten NWWI ad €55,60, inclusief de

                kadasterkosten en evt. verbouwingskosten.


4. De kosten voor een taxatie van een woning in verhuurde staat bespreken wij graag vooraf.


Vraag uw taxatie aan

Waarom kiezen voor Taxatiebureau Reijmers?

  • Wij zijn gecertificeerde register taxateurs
  • Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd
  • Taxaties zijn binnen 24 uur na opname digitaal beschikbaar
  • Wij hebben concurrerende prijzen en een heel korte doorlooptijd